Inapoi sus
Regiunea de ski Trnava din Slovacia
esti aici : Ski Slovacia // Trnava

Regiunea de ski Trnava din Slovacia

 

Trnava este regiune situata in partea de vest a Slovaciei, incadrand regiunea Bratislava. Aceasta regiune are granita comuna cu 3 cu trei tari: Republica Ceha, Austria si Ungaria. In plus se invecineaza cu regiunea Trenčín si cu regiunea Nitra la est. Regiunea Trnava este situata in cea mai mare parte in  Campia Dunarii, fiind divizata - de la Campia Záhorská – de Muntii Carpati Mici.

Malé Karpaty (Carpatii Mici) sunt prezenti in aceasta regiune pe o distanta de aproximativ 100 km. Acestia incep din Bratislava pe fluviul Dunare si se intind pana la orasul Nové Mesto nad Váhom. Carpatii Mici au un potential deosebit pentru turism. Padurile din Carpatii Mici sunt de foioase  si au numeroase trasee pentru drumetii. Carpatii Mici sunt un loc ideal pentru turismul de week-end si de sedere in mijlocul naturii.

In plus fata de turism, regiunea Trnava ofera oportunitati pentru schi pe trecatoarile importante al Carpatilor Mici. Cel mai inalt punct este Záruby (768 metri deasupra nivelului marii), cel mai inalt punct al Muntiilor Carpati Mici.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
  • Statiunile de ski din regiunea Trnava

  • Bezovec
 


 
 

Ne gasesti si pe